PVC en Laminaat

pvc ambiantLEVENSECHT EN VRIJWEL ONVERSLIJTBAAR! PVC stroken zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid èn de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken.

laminaat vintage
Waarom steeds meer mensen vandaag de dag hun oog laten vallen op een laminaatvloer? Dat is vanwege z`n praktische eigenschappen bij een moderne levensstijl. Maar ook vanwege de unieke en vooral authentieke uitstraling van zo`n vloer. En de enorme keuzevrijheid die u heeft. Want waar u bijvoorbeeld met een massief houten vloer een vaak wat beperkte keuze hebt uit de meest gangbare houtsoorten en bewerkingen, blijven wij u steeds verrassen met nieuwe varianten. De laatste trends. U kunt kiezen uit een schitterende collecties met een rijk palet aan levensechte dessins en kleurnuances.

Laminaat Elite2
In nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u een topproduct garanderen. Meer dan 20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat je wel en vooral ook niet moet doen bij de aanleg van een vloer. Een grondige voorbereiding, de basis egaliseren, welke ondervloer passen we toe is van groot belang. Ons team heeft in een grote regio van Dalen, Coevorden, Schoonebeek, Gramsbergen tot Zuidwolde, Dedemsvaart, Ommen, Dalfsen, Den Ham, Vriezenveen, Kloosterhaar en ook wel daarbuiten mooie vloeren afgeleverd tot tevredenheid van de gebruikers.

Wij werken met Ambiant  tapijt, laminaat en parket…

voor ondervloeren, pvc-stroken en vinyl met Berry-Alloc

   

Kom naar de showroom om de mogelijke materialen te bekijken en te vergelijken in onze uitgebreide monstercollectie.

Bewaren

Slapen en Wonen in stijl…