Collectie…

Onze openingstijden in de week van kerst en oud & nieuw:
dinsdag 22 en woensdag 23 december van 10 tot 17 uur en op
donderdag 24 december van 10 tot 16 uur.
De kerstdagen zijn we gesloten.
dinsdag 29 en woensdag 30 december zijn wij open van 10-17 u. en donderdag 31 december van 10-13 u.


Vorig jaar (2019) hebben wij besloten om meer van het leven te gaan genieten en een makelaar in de arm genomen om ons pand te verkopen. Dus zo gezegd zo gedaan, niet wetende natuurlijk dat er een Corona crisis aan zat te komen, en zoals de makelaar al zei: als er geen wind is koop je ook geen zeilboot. Dus gaan we nog vrolijk door al hebben we de dagen afgeslankt naar in de winter 3 dagen en in de rest van het jaar 2 dagen (kunnen we alvast wennen)

Gelukkig staan wij nog met plezier de klanten te woord en vinden we het ook nog steeds leuk om goed advies te geven waardoor de klant een gedegen aankoop kan doen. De voorraad kopen we bij onze vaste leveranciers zodat we geen concessies doen aan kwaliteit, wel heeft dat als voordeel voor de klant dat die momenteel profiteert van een lage prijs, ook kunnen we nog steeds bestellen als u bv een andere kleur bank of bed wilt aankopen.

Wij staan nog steeds voor kwaliteit zoals u van ons gewend bent, ook de merken zoals Tempur, Avek en ons eigen merk blijven we nog steeds adviseren cq verkopen. Wat ook het vermelden waard is dat als de winkeldeur definitief sluit wij nog 3 jaar via onze site en mail bereikbaar blijven voor u voor het geval u ons nodig bent voor bv een garantie.

Als we de deuren echt gaan sluiten zullen we dat via advertenties en via deze site wereldkundig maken, dus u bent elke week nog van harte welkom.

Een voorbeeld van een leuke actie is:

Elektrische boxspring 160×200 van ons eigen merk (Nederlands fabricaat) normaal € 3.488,= nu voor   € 1.995,= met daarbovenop zolang de voorraad strekt gratis een back-slide systeem ( wat dat inhoud leggen we u graag in de winkel uit)

Ook op de bovenverdieping wordt de collectie steeds vernieuwd met nieuwe meubelen zoals banken, eetkamerstoelen en alles wat er verder in huis kan staan, en dat ook voor leuke prijzen. Alle accessoires en sierkussens zijn voor de helft van de prijs, leuk om te geven voor een verjaardag of zomaar.

Dus we gaan door totdat het pand verkocht is.

Wij zien u graag in onze gezellige winkel. De koffie / thee staat altijd klaar!
groetjes Ron en Aly Varwijk

 

All-round woninginrichter en beddenspecialist.
Boxsprings in vele varianten van diverse merken, meubel(programma)s en stoffering… Vanuit onze jarenlange ervaring  geven wij u graag advies! Blader naar beneden voor meer…
… of zie onze actuele acties/aanbiedingen op DEZE WEEK!

TEMPUR matrassen & boxsprings

De grootste leverancier van slaapproducten ter wereld!

èn in Nederland gewaardeerd als nummer 1 in klanttevredenheid.
Maak kennis met de nieuwe en innovatieve matrassencollectie: zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, met o.a. technologische toepassingen voor de perfecte temperatuur- en vochtregulering… Zie de info en meer modellen op onze TEMPUR-pagina.

TEMPUR Boxsprings – North-serie

Ook over boxsprings van AVEK en Maynor vertellen wij graag meer!

Ledikanten, matrassen
Zithoeken in vele varianten

En verder… DEZE WEEK

Slapen en Wonen in stijl…