TEMPUR

TEMPUR® is de grootste leverancier van slaapproducten wereldwijd!

In onze uitgebreide Tempur-shop kunt u het indrukwekkende comfort van alle modellen van dit grote merk ervaren… Wij heten u graag welkom.

TEMPUR is zo ondersteunend dat u zich helemaal gewichtloos voelt…  matrassen, bedbodems, slaapsystemen, kussens, beddengoed enz.

Vind uw persoonlijke slaapsysteem!


Alle 3 lijnen zijn optimaal ondersteunend. Daarbij kunt u kiezen voor een zacht, stevig of  medium gevoel. Het unieke TEMPUR® materiaal past zich aan uw lichaam aan, elke nacht opnieuw.

Verkrijgbaar vanaf € 598,- (80 x 200 cm)

Combineer uw matras met een TEMPUR® Premium Flex bedbodem en ervaar de optimale ondersteuning. Deze bedbodem heeft flexibele schotels die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen en zo optimale ondersteuning bieden. De schotels hebben een open structuur voor een betere ventilatie en kunnen individueel worden ingesteld.

en niet vergeten: uw hoofdkussen

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw nek en rug in dezelfde lijn komen te liggen en dat uw hoofd en nek gedurende de hele nacht comfortabel ondersteund worden. Met de juiste keuze kunt u uw slaaphouding verbeteren wat van essentieel belang is voor de best mogelijke nachtrust. Er zijn 2 soorten en een 10-tal modellen:
Ergonomische kussens (v.a. € 129,-) ondersteunen u in uw favoriete slaaphouding.
Comfortkussens (v.a. € 99,-) hebben een klassieke vorm en bieden optimaal comfort.

Maximale drukverlaging

dankzij  TEMPUR® SLEEP TECHNOLOGY™
TEMPUR® materiaal werkt drukverlagend. Veel matrassen kunnen vervelende drukpunten op uw lichaam creëren, waardoor u pijn of een onaangenaam gevoel ervaart in schouders, heupen of rug. Dit kan zorgen voor een onrustige of onderbroken nachtrust. Het TEMPUR® materiaal is gemaakt van visco-elastisch materiaal met een speciale celstructuur dat onaangename drukpunten vermindert en ervoor zorgt dat u van de meest comfortabele nachtrust kunt genieten. TEMPUR®, u voelt zich helemaal gewichtloos.

TEMPUR® materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van uw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning, bovendien absorbeert het  bewegingen zeer goed, zodat de bewegingen van uw partner u niet zullen storen.
Hoewel veel experts in de industrie u aanraden dat u uw matras om de zeven jaar vervangt, gaat een TEMPUR® matras minstens 15 jaar mee. Daarom geven wij 10 jaar garantie op uw matras.

Zie voor de vele varianten, matrassen, bodems, kussens enz.
de TEMPUR-website.
of kom naar onze showroom om het geweldige comfort te ervaren!

Slapen en Wonen in stijl…