TEMPUR

Wij zijn Tempur Premium Reseller dealer! In onze uitgebreide Tempur-shop mét “Experience-box” kunt u de indrukwekkende kwaliteiten en kenmerken van dit grote merk grondig checken én ervaren… Wij heten u graag welkom.

TEMPUR, zo ondersteunend dat u zich helemaal gewichtloos voelt…  matrassen, bedbodems, slaapsystemen, kussens, beddengoed enz.

Vind uw persoonlijke slaapsysteem!

1e – Ontdek welke matras het beste bij u past…
prijzen voor de 80 x 200 cm
2e – en de bijbehorende bedbodem
Verkrijgbaar vanaf € 549,- (80 x 200 cm)

Combineer uw matras met een TEMPUR® Premium Flex bedbodem en ervaar de optimale ondersteuning. Deze bedbodem heeft fl exibele schotels die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen en zo optimale ondersteuning bieden. De schotels hebben een open structuur voor een betere ventilatie en kunnen individueel worden ingesteld.

3e – niet te vergeten: uw hoofdkussen

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw nek en rug in dezelfde lijn komen te liggen en dat uw hoofd en nek gedurende de hele nacht comfortabel ondersteund worden. Met de juiste keuze kunt u uw slaaphouding verbeteren wat van essentieel belang is voor de best mogelijke nachtrust. Er zijn 2 soorten en een 10-tal modellen:
Ergonomische kussens (v.a. € 99,-) ondersteunen u in uw favoriete slaaphouding.
Comfortkussens (v.a. € 139,-) hebben een klassieke vorm en bieden optimaal comfort.

Maximale drukverlaging

dankzij  TEMPUR® SLEEP TECHNOLOGY™
TEMPUR® materiaal werkt drukverlagend. Veel matrassen kunnen vervelende drukpunten op uw lichaam creëren, waardoor u pijn of een onaangenaam gevoel ervaart in schouders, heupen of rug. Dit kan zorgen voor een onrustige of onderbroken nachtrust. Het TEMPUR® materiaal is gemaakt van visco-elastisch materiaal met een speciale celstructuur dat onaangename drukpunten vermindert en ervoor zorgt dat u van de meest comfortabele nachtrust kunt genieten. TEMPUR®, u voelt zich helemaal gewichtloos.
TEMPUR® materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van uw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning, bovendien absorbeert het  bewegingen zeer goed, zodat de bewegingen van uw partner u niet zullen storen.
Hoewel veel experts in de industrie u aanraden dat u uw matras om de zeven jaar vervangt, gaat een TEMPUR® matras minstens 15 jaar mee. Daarom geven wij ook 15 jaar garantie op uw matras.

Zie voor de vele varianten, matrassen, bodems, kussens enz.
de TEMPUR-website.
of kom naar onze showroom

Slapen en Wonen in stijl…