AVEK

Avek Boxspring 1927. Met aandacht voor vakmanschap.

De 1927 boxspring wordt met vakmanschap bij ons in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. We gebruiken kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen. Zie ook  www.avek.nl    

Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs.
Optimale ondersteuning voor je lichaam! 1927 is een kwalitatief hoogwaardige bedcombinatie, die met aandacht en vakmanschap in onze eigen fabriek in Nederland wordt gemaakt. De naam 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van ons bedrijf. De comfortabele Boxspring 1927 is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van Avek, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie.

De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunde boxspring met een duurzame pocketvering. Jouw lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale pocketveringmatras en de luxe topmatras optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt je vele jaren ontspannen en gezond slapen.

Prijzen Boxspring vast: Original € 2695,- | Border € 2845,-| Stripe 2995,-
Bij AVEK gelden de basisprijzen voor alle afmetingen van 140/160/180×200/210/220!
Voor de elektrische uitvoeringen geldt een vaste meerprijs van € 1300,-

Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Wij gebruiken veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening.

Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen. Ook als je door omstandigheden aan bed gebonden bent, kan het prettig zijn dat je het rug- of voetendeel kunt verstellen.

Slapen en Wonen in stijl…